Skrivanje, urejanje ali izbris oglasov
Svoje oglase lahko skrijete, uredite ali izbrišete iz aplikacije ali spletne strani. Ta članek pojasnjuje, kako upravljati z aktivnimi, skritimi in prodanimi oglasi.
V aplikaciji:
- Tapnite ikono svojega profila
- Izberite Ogled mojih oglasov
- Odprite oglas, ki ga želite skriti, urediti ali izbrisati
- Izberite simbol treh pik v zgornjem desnem kotu
- Pritisnite Skrij, Uredi, ali Izbriši
Na spletni strani:
- Pojdite na ikono svojega profila
- Izberite Profil
- Odprite oglas, ki ga želite skriti, urediti ali izbrisati
- Pritisnite Skrij, Uredi oglas, ali Izbriši
Če skrijete artikel, ne bo viden v viru novic, katalogu ali na strani vaših oglasov. Da bi skril vse svoje artikle naenkrat, uporabite počitniški način.
Ko izbrišete oglas, zadržimo nekatere podatke do 6 mesecev, preden ga trajno izbrišemo. Preberite našo Politiko varovanja zasebnosti za več informacij.
OpombaKadar koli naložite artikel, lahko opravi avtomatizirano preverjanje, da se zagotovi, da ustreza našim smernicam za prodajo. Običajno traja 1–2 sekunde, vendar lahko včasih traja do 3–4 dni. Med tem preverjanjem ne boste mogli skriti ali izbrisati artikel.
V aplikaciji:
- Pojdite na ikono svojega profila
- Izberite Ogled mojih oglasov
- Odprite skriti oglas, ki ga želite reaktivirati, urediti ali izbrisati
- Izberite simbol treh pik v zgornjem desnem kotu
- Pritisnite Odkrij, Uredi, ali Izbriši
Na spletni strani:
- Pojdite na ikono svojega profila
- Izberite Profil
- Odprite oglas, ki ga želite reaktivirati, urediti ali izbrisati
- Pritisnite Odkrij, Uredi oglas ali Izbriši
V aplikaciji:
- Pojdite na ikono svojega profila
- Izberite Ogled mojih oglasov
- Odprite prodani oglas, ki ga želite izbrisati
- Izberite simbol treh pik v zgornjem desnem kotu
- Pritisnite Izbriši
Na spletni strani:
- Pojdite na ikono svojega profila
- Izberite Profil
- Odprite prodani oglas, ki ga želite izbrisati
- Pritisnite Izbriši
Prodani oglas lahko izbrišete, ko je transakcija popolnoma zaključena. Prosimo, upoštevajte, da hranimo nekatere podatke do 6 mesecev, preden jih trajno izbrišemo.